12 Kasım 2013 Salı

Alışverişş

Merhabalar
Yves rocher yakın geçmişte bir kampanya yaptı. İnternet sitesinden herhangi bir ürün alışverişine h.cevizi ya da vanilya edt hediye ediliyordu. Bende bu fırsatı kaçırmadım ve bu ürünleri aldım. Göz makyaj temizleyicisi bana verilen kupon kodu sayesinde ücretsiz oldu.  Ayrıca online alışverişe çantada hediye ediliyor onu çekmeyi unutmuşum.
 
Golden rose jolly jewels ojeler uzun süredir aklımdaydı. Fırsat bulmuşken iki rengini aldım. Sephora duş jeli de yine bana gönderilen bir kuponun hediyesi:)


Yves rocherin duş jeli ve dudak koruyucusunu denedim ve çok beğendim. Diğerleri stoğa kaldırıldı:) Jolly jewels ojeler ise çok sevmeme rağmen çıkartırken beni zorladı ama güzel olan herşey çoğunlukla zahmetli olduğundan onlara olan sevgimi azaltmadı:)
Sevgiler...

7 yorum :

  1. merhaba, güzel günlerde kullan canım aldıklarını, o pembe olan deodorant mı?, yanılmıyorsam hoş soft bir kokusu vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roll on canım evet çok hoş bi kokusu var bence de:)
      Teşekkürler:)

      Sil
  2. Güle güle kulllan :)) Yves rocher nın ürünlerinden hiç kullanmadım merak ediyorum bende deneyeceğim bir ara. şuan bioderma H20 kullanıyorum ama Yves rocher temizleyicisi nasıl ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha kullanma fırsatım olmadı canım ama kullanan bir çok kişi çok memnun. Kullanınca yorumumu yazacağım. Teşekkürler:)

      Sil
    2. Bekliyorum :))

      Sil
  3. Selam!
    Blogunu çok beğendim, postlarını merakla bekliyorum:)
    Sevgilerle SVL

    YanıtlaSil