30 Aralık 2013 Pazartesi

Yılbaşı makyajı

Merhabalar
Yılbaşı telaşı sarmışken bu gecede yapacağım makyajda kullanacağım ürünleri sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle göz makyajımı bronz yapmaya karar verdim.Nude tude palet ve color tattoo farları tercih ettim. Nyx paletteki dore simli eyeliner ile rimmel eyelinerın üzerine çizgi çekmeyi düşünüyorum. Göz içine ise uma beyaz kalem kullanacağım. Kendisi çok başarılı ancak bulmak biraz zor, bulursanız kaçırmayın derim. Rival far bazı yine bana eşlik edecek. Takma kirpik ve rimellerle göz makyajım tamamlanmış olacak.


Ten makyajında alterra nemlendirici, pastel baz, essence kapatıcı, pastel magic touch kapatıcı, flormar bb krem, mary lou aydınlatıcı, mac cream color base, sexy mama pudra, flormar pudra, kontür için essence soft&natural 04 numaralı rengi kullanacağım. Ruj olarak flormar wild serisindeki kırmızıyı kullanacağım. 



Uzun bir gece olacak bu nedenle saçlar için ekstra özen gösterilmeli. John frieda nın verdiği hacmi osis mess up ile devamlı kılmayı düşünüyorum. Oje olarak bordo kullanacağım yüzük parmaklarında ise jolly jewel kullanmayı düşünüyorum.


The body shop ginger sparkle simli losyonunu dekoltede kullanmayı düşünüyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Hem koku müthiş hemde verdiği aydınlık çok hoş duruyor.
Koku olarak ise gece boyu yanımda taşıyacağımdan küçük olmasını tercih ettiğim bath&body works paris amour u kullanacağım. 

Sevgiler:)



2 yorum :

  1. Makyajın yapılmış şekilde de görmek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef tam makyajımı gösterecek bir fotograf çekmeye fırsatım olmadı başka sefere inş:)

      Sil