20 Ocak 2014 Pazartesi

Sephora doğum günü hediyesi

Merhabalar
Bugün sizlere sephora' nın doğum günüm için bana hediye ettiği gloss kulesini göstermek istiyorum. Bu hediyeye nasıl sahip olunduğunu gelen sorular üzerine öncelikle açıklamak istiyorum. Sephora alışverişiniz sırasında kasadan bir form doldurup sephora white karta sahip oluyorsunuz. White kartınızla yaptığınız 4 alışveriş sonrasında ise black karta geçiyorsunuz. Black kartın üstünde adınız yazıyor ve adresinize gönderiliyor. Kendinizi özel hissediyorsunuz yani:) Black kart pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Özel indirimler gibi. Bu doğum günü hediyesi de sephora black kartın avantajlarından biri. Kartınızı alırken doğum tarihinizi de giriyorsunuz ve doğum gününüzde black kartınızla sephora şubesine gidip hediyenizi alıyorsunuz.
Oldukça küçük ancak tam çantaya atmalık. Pigment ve kalıcılık olarak iyi buldum. Özellikle benzer renkte rujların üstüne uygularsanız güzel bir sonuç ortaya çıkıyor. Kullanımı da çok pratik.

Sephora'dan gelen mailde hediye olarak gloss tower dendiğinde şaşırdım çünkü genelde mini makyaj paleti hediye ediyorlar. Daha büyük boyu satılıyormuş galiba.
Teşekkürler sephora:)
Sevgiler...

4 yorum :

  1. Belli bir puan üzerimi vardı kartında tatlım yoksa herkese doğum günlerinde hediyemi var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıklamasını yazıya ekledim canım ordan bakabilirsin.

      Sil
  2. Keske swatch yapsaydin da renkleri gorseydik

    YanıtlaSil